Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سايت ثبت سفارش خودرو حالا وارد ماه دوم خود شد که مسدود مانده و دست در دست دلالان بازار خودرو، براي افزايش قيمت ها داده است.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاري ميزان، سايت ثبت سفارش خودرو در حالي وارد يک کوچه بن بست شده که انگار رانندگان آن قصد بازگشت از اين مسير را ندارند و در اين مسير حواسشان به مصرف کنندگان و سرنشينان اين خودرو نيست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قيمت خودروهاي وارداتي در حالي مانند يک فنر در حال رها شدن است که قطعا آسيب هاي رها شدنش را به خودروهاي توليد داخل هم وارد مي کند چراکه با گران شدن قيمت خودروهاي وارداتي در پي کاهش عرضه در بازار، قطعا خودروهاي توليد داخل در آن سگمنتهاي قيمتي را هم همسوي خود به بالا مي کشاند و اين وسط بيش از همه اين مصرف کنندگان نهايي هستند که آسيب مي بينند.
سايت ثبت سفارش خودرو اين روزها در حالي به خواب فرو رفته که از آن طرف ورادات در گمرکات کشور کاملا بيدار است و گاهي اسنادي منتر مي شود که حکايت از واردات خودروهايي است که در زمان مسدود بودن سايت ثبتارش، ثبت سفارش شده و حالا وارد مي شوند.
جالب ماجرا اينجاست که گمرک به اسناد منتشر شده واکنش نشان داد و در توضيحات خود آورده بود که اين خودروها بعد از ثبت سفارش وارد کشور شده اند ما هنوز بعد از گذشت چند روز سازمان توسعه تجارت موضعي در ارتباط با اين اسناد نگرفته و توضيح نداده است چطور اين خودروها در زمان مسدود بودن سايت ثبتارش، مجوز واردات را اخذ کرده اند.
از سوي ديگر سوال اينجاست که چطور خودروهايي مانند تويوتا و رنو که در کشور نماينده رسمي دارد توسط اشخاص ثبت سفارش و وارد شده اند؟

بر اساس اين گزارش، دليل مسدود بودن امکان ثبت سفارش خودرو از سوي مسئولين سازمان توسعه تجارت، بررسي داده ها و اطلاعات واردات خودرو عنوان شده در صورتي که اين امکان وجود داشت که همزمان با ثبت سفارشها، اطلاعات بررسي و ارزيابي شود، به جاي آنکه در يک بازه زماني طولاني سايت بسته بماند و براي خوب کردن ابروي واردات، چشم بازار خودرو را کور کنيم.
در همين خصوص روز گذشته خوانساري، رييس اتاق بازرگاني تهران به وزير صنعت، معدن و تجارت نامه نوشت و خواستار بازگشايي سايت ثبتارش شد و امروز از انجمن واردکنندگان خودرو خبر رسيد که اين اجمن براي احقاق حقوق قانوني خود براي بازگشايي و ثبت سفارش خودرو از سازمان توسعه تجارت شکايت کرده است.
انطور که فرهاد احتشام زاد، رييس انجمن واردکنندگان خودرو عنوان کرده: "تا آخرين مرحله شکايت خود را براي احياي حقوق واردکنندگان پيگيري خواهيم کرد."
در کنار اين مسائل اين بازار خودرو است که بي توجه به دعواهاي اين طرف و آنطرف هر روز از کاهش عرضه خودرو در بازار ملتهب تر از گذشته مي شود و افزايش قيمت هاييي که به کام دلالان را خوش مي کند و کام مصرف کنندگان نهايي را تلخ.
حال بايد ديد اين روند تا چه زماني ادامه پيدا مي کند و شريعتمداري که امروز رسما کليد ساختمان سميه را از نعمت زاده گرفت چه موضعي را در خصوص اين موضوع مهم اتخاذ خواهد کرد.
گزارش از رضا حسيني
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۶۰۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه «جاده توسعه» از آغاز 2025 وارد فاز اجرایی می‌ شود

تین نیوز

شرکت کل راه آهن عراق موعد آغاز اجرای پروژه جاده توسعه را اوایل سال 2025 اعلام کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از الصباح، یونس خالد الکعبی، مدیرکل این شرکت گفت که پروژه جاده توسعه، پروژه ای بزرگ و عظیم است و بیش از 66 درصد از طراحی های راه آهن و 50 درصد از طراحی های مسیر زمینی آن انجام شده است.

وی افزود که بررسی خاک حدود هزار کیلومتر با میزان انجام کار 89 درصد در مناطق شمال بغداد تا مرزها و 85 درصد از جنوب بغداد تا فاو انجام شده است.

الکعبی به موافقت 7 استان که آخرین آن صلاح الدین بود با مسیر عبور جاده توسعه اشاره کرد و گفت که تنها موافقت بصره، کربلا و دهوک باقی مانده است.

مدیرکل شرکت راه آهن عراق گفت که در نشست های آتی با ترکیه، مسائل فنی که بسیار شده، مطرح خواهد شد و این مسائل به تفاهمات و توافق بر سر همه جزئیات با پیشرفت کار در این پروژه نیاز دارد.

پروژه جاده توسعه که اواخر ماه مه گذشته توسط محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق اعلام شد، شامل مسیری زمینی و ریلی از عراق به ترکیه و بنادر آن است.

این مسیر از بندر فاو در بصره آغاز می شود و برنامه ریزی شده تا متشکل از یک جاده و راه آهن به طول یک هزار و 200 کیلومتر داخل خاک عراق و اتصال آن به شبکه ریلی ترکیه است.

بودجه این پروژه حدود 17 میلیارد دلار برآورد شده و در 3 مرحله اجرا می شود. مرحله نخست سال 2028 مرحله دوم سال 2033 و مرحله پایانی نیز سال 2050 تکمیل می شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آغاز فروش اولین خودرو‌های برقی از عصر امروز
  • آغاز فروش خودروهای وارداتی از عصر امروز
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است
  • تمدید ثبت کد اعتبار سنجی کارت هوشمند اتباع+ جزئیات
  • پلیس تهران: اتوبان خرازی باز شد/ این بزرگراه همچنان مسدود است
  • اتوبان شهید خرازی بازگشایی شد/ بزرگراه اردستانی همچنان مسدود است
  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد
  • پروژه «جاده توسعه» از آغاز 2025 وارد فاز اجرایی می‌ شود
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه